Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ξάνθη - Απόλλων Λάρισας 3-0: Επίσημη... προπόνηση

Σε χαλαρούς ρυθμούς η Ξάνθη δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και να προκριθεί εύκολα στους 16 του Κυπέλλου - Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ και Στάρζεον τα γκολ της νίκης

Την ανατροπή και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε η Ξάνθη χάρη στο 3-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Οι Ακρίτες, που είχαν ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο ματς, μπήκαν δυναμικά από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Μπαριέντος.

Ο ίδιος παίκτης στο 38' έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Γκέκας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Ντε Αμορίμ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μπαριέντος και με πλασέ τελείωσε τη φάση για το 2-0.

Η Ξάνθη, που είχε τα ηνία του ματς, τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 49' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Εντουάρντο, ο Μπαριέντος έπιασε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στον Στάρτζεον, ο οποίος μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα για το 3-0.

Οι Ακρίτες από εκεί και μετά έκαναν διατήρηση του σκορ και σφράγισαν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στις καθυστερήσεις ο Τζουρίτσκοβιτς είχε την ευκαιρία και για ένα τέταρτο γκολ, αλλά ο Γκέκας έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε την προσπάθεια του Σέρβου μέσου.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάσεβιτς (77' Θυμιάνης), Μουλέν (79' Ντε Λούκας), Εντουάρντο (65' Τζουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλμπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70' Νύκταρης), Τασιούλης (46' Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63' Γκουντρουμπής)

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr