Δόξα-ΠΑΟΚ 1-3: «Καθάρισε» στο Β' ημίχρονο

Με τρία γκολ στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Δόξας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, στη Δράμα

Η δυνατή βροχή επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο πρώτο μέρος της φιλικής αναμέτρησης και είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να το λήξει στο 35ο λεπτό.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, ενώ στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έφτασε σε τρία γκολ.

Αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με το αυτογκόλ του Ηλιάδη (57’), ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκας, ο οποίος δημιούργησε και πάσαρε στον Άκπομ για το 1-2 στο 64’, ενώ στο 73’ ο Λάμπρου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Όλα ξεκίνησαν από ωραία ενέργεια και μπαλιά του Σαλαμούρα, ο οποίος βρήκε τον Λάμπρου που βρήκε δίχτυα και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ.

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος (50’ Πλέγας), Οικονόμου (69’ Ρούτσης), Περέγιο, Κόντος, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης και Παπαϊωάννου.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Βαρέλα (57’ Ντάικο), Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (66’ Γρόσδης), Πέλκας (66’ Σαλαμούρας), Ζαμπά, Στοχ (46’ Λάμπρου), Παναγιώτου (66’ Τάχατος), Καλουτσικίδης (46’ Τσιγγάρας) και Ακπόμ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr