Champions League, Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3: Ήττα με ψηλά το κεφάλι

Ο εξαιρετικός Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τους Βαυαρούς, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του - Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί (23') με τη Μπάγερν να κάνει την ανατροπή με Λεβαντόφσκι (34', 62'), Τολισό κόντρα στη ροή του αγώνα - Ο Γκιγιέρμε μείωσε στο 79' όμως αν και είχε τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση

Οι δυσκολίες δεδομένες, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στον Ολυμπιακό να ονειρεύεται ότι μπορεί να κάνει για μία ακόμη βραδιά όλη την Ευρώπη να παραμιλά.

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του ομίλου του Champions League φέρνει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με μία ακόμη μεγάλη πρόκληση καθώς υποδέχεται τους πρωταθλητές Γερμανίας.

«Είμαστε Ολυμπιακός και δεν μπαίνουμε σε κανένα ματς για την ισοπαλία», είπε ορθά κοφτά χθες ο Πέδρο Μαρτίνς κι όσοι θεωρούν υπερβολική τη δήλωση του Πορτογάλόυ τεχνικού ας θυμηθούν την εικόνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Εκεί όπου ήταν εξαιρετικός και δεν το έβαλε κάτω ούτε όταν κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 0-2, αποσπώντας τελικά την ισοπαλία.

Εκείνη η εμφγάνιση, χωρίς όμως τα ατομικά λάθη που κόστισαν τα δύο γκολ, πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι όμως έχουν να αντιμετωπίσουν και σημαντικά προβλήματα (νοκ άουτ οι Βαλμπουενά, Τοροσίδης κι ο τιμωρημένος Μπενζιά), ενώ ας μη ξεχνάμε ότι την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μ' ένα σημαντικό πρόβλημα ταξίδεψε στην Αθήνα η Μπάγερν που έχασε τον κεντρικό αμυντικό Σούλε με ρήξη χιαστού, αλλά επιστρέφει ο Ερνάντεζ με τους Βαυαρούς να προέρχονται από δύο συνεχόμενες γκέλές στο πρωτάθλημα τους.

Οι ενδεκάδες
Ολυμπιακός: Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αλέν, Γκερέρο, Λοβέρα, Παπαδόπουλος, Ξενιτίδης, Γκασπάρ, Ραντζέλοβιτς.
Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Τιάγκο Αλκάνταρ, Μαρτίνες, Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Ερνάντες, Γκνάμπρι, Μίλερ, Αλάμπα και Κίμιχ.
Ο πάγκος της Μπάγερν: Ούλριχ, Πέρισιτς, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Ντέιβις, Τολισό και Κομάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου:
22/10 22:00 Ολυμπιακός – Μπάγερν Cosmote Sports 2
22/10 22:00 Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας Cosmote Sports 3

Βαθμολογία
1.Μπάγερν Μονάχου 6β., 10-2 γκολ
2.Ερυθρός Αστέρας 3β., 3-4 γκολ
3.Ολυμπιακός 1β., 3-5 γκολ
4.Τότεναμ 1β., 4-9 γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr