Επέβαλε ban στον ΠΑΟΚ η FIBA για τον Κρουμπάλι

Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με τον Ουσμάν Κρουμπάλι έφεραν απαγόρευση μεταγραφών στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ- Το ποσό της δόσης ανέρχεται στα 46.000 ευρώ και επρόκειτο να πληρωθεί  στα τέλη Σεπτεμβρίου

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε διακανονισμό πριν από λίγο καιρό, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν τον τήρησε, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός παίκτης να κάνει προσφυγή στη FIBA.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταβάλει το 1/3 του ποσού που οφείλεται στον παίκτη και η επόμενη δόση έπρεπε να πληρωθεί τέλη Σπετεμβρίου. Αυτό δεν έγινε, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στην ΚΑΕ, και η πλευρά του Ουσμάν Κρουμπάλι προχώρησε σε καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Από την πλευρά τους οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως μόλις υπάρξουν έσοδα, η δόση θα πληρωθεί κανονικά στον παίκτη για να φύγει το ban.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr