Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ στοχεύει στη νίκη με όποιον αντίπαλο και να παίζει»

Σύνθημα... νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου, ζητώντας όμως απ' όλους να είναι συγκρατημένοι τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε πως στόχος της ομάδας του είναι πάντα η νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Δεν παρέλειψε δε, να αναφερθεί στον Μάρκο Λιβάγια αλλά και στον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ κράτησε... κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την διάταξη που θα επιλέξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA:
«Προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι, έχουμε τρεις προπονήσεις ακόμα, ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή εικόνα μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να τον ικανοποιήσουμε», είπε αρχικά.

Αν θα έχει 50.000 όπως είπε: «Θα δούμε για τον κόσμο, θα το δούμε την Κυριακή αν είναι 50.000 κόσμος. Πάντα όταν λέω κάτι, το πιστεύω».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος εδώ και δεκαετίες είναι εντυπωσιακός. Στα τέσσερα τελευταία ματς ανατρέψαμε την κακή εικόνα, ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και αναζητά τις στιγμές που θα τον προσελκύσεις για να έρθει στο γήπεδο. Είμαστε υπόλογοι απέναντι στον κόσμο μας».

Για τον Ολιβέιρα: «Θα το δούμε με τον Ολιβέιρα θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για τον παίκτη και την ομάδα μας. Έχουμε μέρες, υπάρχει ιατρικό επιτελείο θα το αξιολογήσουμε και θα δούμε».

Για τον στόχο: «Προετοιμαζόμαστε για να έχουμε την καλύτερη εικόνα. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη και η ΑΕΚ στοχεύει στη νίκη πάντα με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει. Να έχουμε μια καλή παρουσία στο γήπεδο. Στοχεύουμε στη νίκη».

Για το 3-5-2 και το 4-2-3-1: «Η ομάδα ξεκίνησε να παίζει 4-2-3-1, οι συνθήκες που επικρατούσαν για την Τουρκία πήραμε την απόφαση για 3-5-2, απέδωσε αυτό. Ανάλογα με τον αντίπαλο, πρέπει να υπάρχουν δύο σχέδια. Θα δούμε μέχρι Κυριακή τι θα κάνουμε, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να εναλλάσσονται. Το σύστημα είναι μια τοποθέτηση στο γήπεδο. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση. Είναι αρχή μας. Δεν πρέπει να υπάρχει υπερ αισιοδοξία στις επιτυχίες και μεγάλη απογοήτευση στις ήττες. Να σταθεροποιήσουμε τα αποτελέσματα αυτός είναι ο στόχος».

Για τον Λιβάγια: «Ο Λιβάγια είναι ένας πολύ ικανός παίκτης, μια ηγετική φυσιογνωμία. Έχουμε όμως κι άλλους καλούς παίκτες και ηγέτες, ο Μάνταλος είναι ένας ηγέτης. Υπάρχουν επίσης ικανοί επιθετικοί στο ρόστερ, ο κάθε παίκτης στο ρόλο που του αναλογεί κάνει τη δική του δουλειά. Στόχος να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση, έχουμε μια δυσκολία αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr