K19, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-0: Επικράτηση για τους νέους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού κυριάρχησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς επικράτησαν 3-0 στο «Γεώργιος Καλαφάτης»

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι των μικρών επικατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού και πανηγύρισε έτσι την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, παραμένοντας στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Σαμαράς στο 15', όταν πήρε το... ριμπάουντ από την απόκρουση του Τζολάκη και πλάσαρε για το 1-0. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, το «τριφύλλι» βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέχου ο Τζολάκης απέκρουσε ασθενώς με την μπάλα να φτάνει στον Τζαβίδα κι από αυτόν στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ ώστε να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έκανε το 3-0, με τον Ζαγαρίτη στο 88', να σφραγίζει μια μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σπίνος, Σαντικάι, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαράς, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (70’ Τουρκοχωρίτης), Σέχου (75’ Σούλτσε)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης (65’ Μπέλιτς), Φέκκας (80’ Αρσενιάδης), Μαρίνος, Συρμής, Κατσαβάκης, Μπουλάρι

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr