Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αταλάντα 4-0: Η έμπειρη και η... πρωτάρα

Καταιγίδα από την Κροατία «έπληξε» την ιταλική ομάδα που δεν... πρόλαβε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της διοργάνωσης

Η Ντινάμο ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα του Champions League και προσγείωσε απότομα την πρωτάρα Αταλάντα, που είδε από πρώτο χέρι πόσο απαιτητικό είναι να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη εμφάνιση και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, τελειώνοντας τα πάντα από το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 10’, όταν ύστερα από φάση διαρκείας ο Λέοβατς με προβολή έκανε το 1-0 από κοντά.

Το 2-0 ήρθε στο 31’ με τον Όρσιτς, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-0 στο 42’! Οι παίκτες του Γκασπερίνι δεν είχαν ψυχολογία, έπαιξαν ανοιχτά και το βαρύ 4-0 διαμορφώθηκε στο 68’, όταν και πάλι ο Όρσιτς ολοκλήρωσε το χατ τρικ του!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:



Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λιβάκοβιτς, Λεόβατς, Πέριτς, Ντιλάβερ, Στογιάνοβιτς, Τεοφίλ-Κατρίν, Αντέμι, Μόρο (73’ Γκόγιακ), Ολμο, Ορσιτς (76’ Ιβάνουσετς), Πέτκοβιτς (83’ Γκαβράνοβιτς)

Αταλάντα (Τζιανπιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι,Τολόι, Τζιμσίτι, Μαζιέλο (46’ Μαλινόβσκι), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (46’ Πάσαλιτς), Γκόσενς,Γκόμες, Ίλιτσιτς (88’ Μπάροου), Σαπάτα

3ος Όμιλος

1. Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3 (4-0)
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (3-0)
3. Σαχτάρ 0 (0-3)
4. Αταλάντα 0 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική (01/10)

Μάντσεστερ Σίτι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Αταλάντα – Σαχτάρ

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr