Davis Cup: Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς-Περβολαράκης, ηττήθηκαν από τους Κούμποτ-Ματκόφσκι

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης έδωσαν σπουδαία μάχη κόντρα στους πολύπειρους Λούκας Κούμποτ και Μάρτσιν Ματκόφσκι, όμως  ηττήθηκαν με ανατροπή και η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στον όμιλo του Davis Cup

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την δύσκολη αποστολή της απέναντι στους Πολωνούς και με τη δεύτερη ήττα μέσα στην ημέρα, αυτή τη φορά στα διπλά, οι ελπίδες για πρωτιά στον όμιλο φαίνονται μηδαμινές.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης αγωνίστηκαν για την Ελλάδα στο καθοριστικό παιχνίδι, κατέκτησαν το πρώτο σετ κόντρα στους Λούκας Κούμποτ και Μάρτσιν Ματκόφσκι, αλλά έμειναν από δυνάμεις και ηττήθηκαν τελικά με ανατροπή και τελικό σκορ 3-6, 6-4, 6-1.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, οι Έλληνες τενίστες πέπαιξαν εξαιρετικό τένις, σέρβιραν καταπληκτικά και έφτασαν στο προβάδισμα, θέλοντας πια ακόμη ένα σετ στα εναπομείναντα δυο, για να δώσουν τη νίκη στην χώρα.

Ωστόσο, οι Πολωνοί ανέβασαν ρυθμό, βάζοντας δύσκολα στους τενίστες μας που δυσκολεύτηκαν με τα εξαιρετικές επιστροφές του Κούμποτ και από το 4-4 του δευτέρου σετ κι έπειτα, το ματς έγινε μονόλογος.

Κούμποτ και Ματκόφσκι κατέκτησαν τα τελευταία 8/9 γκέιμς που παίχτηκαν δίνοντας τη δεύτερη νίκη στην χώρα τους για σήμερα και κατ΄επέκταση τη δεύτερη νίκη στον όμιλο.

Η Ελλάδα, πλέον, ισοβαθμεί στη 2η θέση με το Μονακό, το οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο, σε ένα άκρως ενδιαφέρον matchup, αφού όποια ομάδα το κατακτήσει, θα πάρει το μοναδικό εισιτήριο για τα πλέι-οφ του ανόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr