Συμφωνία ΠΑΟΚ με Ριζεσπόρ για Χατζηισαΐα

Σε συμφωνία με τη Ριζεσπόρ για την παραχώρηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα ήρθε ο ΠΑΟΚ, με τους Τούρκους να δίνουν 500.000 ευρώ και να αφήνουν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στους Θεσσαλονικείς

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, με τον ΠΑΟΚ να δέχεται την προσφορά της Ριζεσπόρ και να τον «αποχαιρετά».

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι έδωσαν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διατηρήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση νέας μεταγραφής του Χατζηισαΐα.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος (21/09/92) στόπερ ικανοποιήθηκε απόλυτα οικονομικά από το συμβόλαιο που του προσέφερε η περσινή 11η της τουρκικής Süper Lig, ώστε να πειστεί να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.

Eξάλλου υπενθυμίζεται πως θα είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Τουρκία, μετά τον Στέλιο Κίτσιου που θα συνεχίσει στην Ανγκαραγκουτσού.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Χατζηισαΐας δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης (23/07) με την Άντερλεχτ, ώστε σύντομα να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr