Ρουμανία: Πρώην Playmate και νυν μάνατζερ χαστούκισε προπονητή

Οι λόγοι για τους οποίους η Ανναμαρία Προντάν έριξε το χαστούκι στον Νταν Αλέξα δεν έχουν γίνει γνωστοί με ρουμανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι πίσω από αυτό να κρύβεται κάποιο ροζ σκάνδαλο

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην Playmate Ανναμαρία Προντάν, η οποία πλέον εργάζεται ως μάνατζερ, και τον προπονητή ποδοσφαίρου Νταν Αλέξα κατέγραψαν οι κάμερες στη Ρουμανία.

Στο βίντεο που καταγράφηκσε στο πάρκινγκ του γηπέδου στο οποίο διεξήχθη ο αγώνας της Άστρα με την Μποτοσάνι, φαίνεται η Προντάν να χαστουκίζει τον Αλέξα, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τον ΑΠΟΕΛ και πλέον προπονεί την Άστρα.



Οι λόγοι για τους οποίους η Προντάν έριξε το χαστούκι δεν έχουν γίνει γνωστοί με ρουμανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι πίσω από αυτό να κρύβεται κάποιο ροζ σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τον χρήστη του twitter που ανήρτησε το βίντεο όταν ο Αλέξα ρωτήθηκε για το περιστατικό αρκέστηκε να απαντήσει «δεν συνέβη τίποτα, συζητούσαμε για μεταγραφές»!

Σημειώνεται πως η πρώην Playmate είναι σύζυγος του Ρουμάνου προπονητή Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, που εργάζεται στην Αλ Γουάσλ.

Δείτε το πρόσωπο του Αλέξα μετά το χαστούκι:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr