«Βόμβα» ΠΑΟΚ με Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην Ελλάδα

O ΠΑΟΚ ψάχτηκε αρκετά στην ευρωπαϊκή αγορά για δεξί και αριστερό μπακ, καταλήγοντας στην επιλογή του Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες που έρχεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες.

Για πολλούς ήταν ο καλύτερος δεξιός μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Κι όμως, ο Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες καταλήγει, μετά από αστραπιαίες κινήσεις, στον Πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και μετά την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Στα 26 του χρόνια, ο γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου του 1992, ο Βραζιλιάνος μπακ μέτρησε φέτος με τη φανέλα της Αβες στο πρωτάθλημα της Liga NOS 33 συμμετοχές, με 4 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr