Του(παν) ότι πέρασε…

Τραγική κάκιστη αισχρή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό που μάλλον έπαθε jet lag στην 6ωρη πτήση και ξέχασε το μπάσκετ!

Η ομάδα μπήκε με το ίδιο πλάνο, να παίξει με τους ψηλούς όμως μετά τα 2 άστοχα καλάθια του Μιλι ξεκίνησε η παρωδία! Η μια επίθεση χειρότερη από την άλλη και οι Ισπανοί να σκοράρουν από το τρίποντο και να βλέπουν την άμυνα του Ολυμπιακού ως αεροδιάδρομο. Η Γκραν Κανάρια πήγε στη πιεστική άμυνα σε στυλ Μπαρτσελόνας στο ΣΕΦ και οι Πειραιώτες μπλόκαραν παντελώς.

Η μπάλα γύρναγε χωρίς πλάνο αφού δε πέρναγε στη ρακέτα και εκεί ξεκίνησαν τα τρίποντα που δεν έβρισκαν στόχο! 2-3 φορές η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο από τους 7-8 έπεσε στους 3 και έλεγες “oκ αυτό ήταν” αλλά οι Ισπανοί έτρεχαν ένα μικρό σερί και πάλι η διαφορά στους 8. Το ημίχρονο κλείνει με -10, με 1/10 τρίποντα και παρ´ όλα αυτά 3 λάθη έναντι 6. Οι μόνοι που κάτι έκαναν ο Μίλι και ο Ουέμπερ οι υπόλοιποι eror 404!

Το 2ο ημίχρονο ξεκινά με τη πεποίθηση ότι κάτι θα αλλάξει θα δουν τα λάθη και θα αντιδράσουν. Αλλά στις 3 από τις 4 πρώτες επιθέσεις οι παίκτες του Μπλατ κάνουν βήματα ενώ οι Ισπανοί βάζουν 3 τρίποντα και το ματς τελειώνει εκεί. Μόνο ξεσπάσματα του Τουπάν και η σταθερή κολόνα Μίλι! Και μετά το χάος!!! Τελικό σκορ ντροπιαστικό για την ομάδα, για το χρονικό σημείο, για την εμφάνιση και από ποιόν αντίπαλο. Τώρα 2 τελικοί ο ένας με το κακό δαίμονα και ο άλλος με μια πάλι αδιάφορη αλλά επικίνδυνη ομάδα.

Υ.Γ. Κύριε Μπλατ what happens the March ends

Υ.Γ1 Ο Ολυμπιακός μένει εκτός πλέι-οφ αν

– Χάσει άλλο ένα ματς (και κάνουν έστω από 2 νίκες Μπασκόνια & ΠΑΟ και μία το Μιλάνο)

– Κάνει το 2/2 αλλά κάνουν 3/3 Παναθηναϊκός και Μπασκόνια και 2/3 η Αρμάνι.

Προκρίνεται δηλαδή έστω με μία ήττα των Παναθηναϊκού ή Μπασκόνια

Πηγή: www.pameathlitika.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr