Europa League: Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0: Ανώμαλη προσγείωση στο Λονδίνο

Ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες στο 7’ λόγω αποβολής του Χατσερίντι και οι όποιες ελπίδες για κάτι καλό πήγαν… περίπατο με την Τσέλσι να κερδίζει πολύ άνετα – Παρά την ήττα του ο Δικέφαλος έχει ελπίδες πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τις δύο ήττες που γνώρισε από τη Βίντι να είναι υποχρεωμένος να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ στο Λονδίνο, αλλά ακόμη κι αν τα καταφέρει, δεν θα έχει καμία αξία εφόσον η Βίντι κερδίσει στην έδρα της ΜΠΑΤΕ.

Οι ασπρόμαυροι δεν κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους, αλλά είναι υποχρεωμένοι σήμερα το βράδυ να τα δώσουν όλα στην έδρα του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης κι από κει και πέρα να ελπίζουν στο δώρο των Λευκορώσων.

Οι δυσκολίες του εγχειρήματος δεδομένες κι έγιναν ακόμη μεγαλύτερες μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα των «μπλε» με 3-1 από την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή.

«Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν αντίδραση...», είπε με νόημα ο Σάρι με τον Λουτσέκου να τονίζει πως «πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι».

Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ η μικρή, αλλά εκπληκτική παράδοση που έχει στους αγώνες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (UEFA και Europa League) που έχει δώσει στο Λονδίνο καθώς έχει πάρει ισοπαλία από την Άρσεναλ και έχει νικήσει την Τότεναμ (ενώ έχει κερδίσει και την ΚΠΡ σε φιλική αναμέτρηση).

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι: Καμπαγέρο, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Ζαπακόστα, Μπάρκλεϊ, Φάμπρεγας, Λόφτους Τσικ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Λημνιός, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Η βαθμολογία: Τσέλσι 12, Βίντι 6, ΠΑΟΚ 3, ΜΠΑΤΕ 3.

Τα σενάρια πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ
Αν Βίντι κερδίσει στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, παίρνει την πρόκριση ακόμη και αν ΠΑΟΚ πάρει το «διπλό» στο Λονδίνο.

Αν το ματς στη Λευκορωσία τελειώσει ισόπαλο, ο ΠΑΟΚ θα ελπίζει σε πρόκριση μόνο με «διπλό», καθώς δεν του κάνει ούτε η ισοπαλία, αφού σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας με την ουγγρική ομάδα δεν ευνοείται.

Αν χάσει η Βίντι από την ΜΠΑΤΕ, τότε ο ΠΑΟΚ ελπίζει στην πρόκριση ακόμη και αν χάσει στο Λονδίνο, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει στην Τούμπα την ΜΠΑΤΕ και η Τσέλσι στη Βουδαπέστη τη Βίντι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr