NBA: «Ροζ» σκάνδαλο με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και τρανσέξουαλ - «Ξεκατίνιασμα» στο Twitter!

Η τρανσέξουαλ συγγραφέας Μασίν Ελίτζε κατηγορεί τον σέντερ των Ουάσινκτον Ουίζαρντς για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα να εξαγοράσει τη σιωπή της - Οι απειλές για τη ζωή της, η «σχέση» τους και ο ρόλος του πάστορα (!) του Αμερικανού σταρ

Μπορεί τον καιρό αυτό να είναι τραυματίας και να μην αγωνίζεται με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο ΝΒΑ, φαίνεται όμως ότι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο πολύπειρος σέντερ είναι πολύ περισσότερα από τον τραυματισμό του. 

Και αυτό, καθώς η τρανσέξουαλ συγγραφέας Μασίν Ελίτζε κατηγορεί τον θηριώδη σέντερ ότι την έχει απειλήσει και την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά!  Η κατήγορος, μάλιστα, έδωσε και αρκετές λεπτομέρειες στο Twitter, αναφέροντας ότι γνώρισε τον Ντουάιτ Χάουαρντ κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού σόου με στοιχεία κωμωδίας, το «Wild 'n out», στο οποίο ο σταρ του ΝΒΑ είχε εμφανιστεί ως καλεσμένος.





Η Ελίτζε υποστηρίζει ότι διατηρούσε πολύμηνη σχέση με τον Χάουαρντ, τον οποίο και κατηγορεί για απειλές κατά της ζωής της. Συγκεκριμένα, «κρατά» τον Χάουαρντ με ηχητικά αποσπάσματα στο Twitter και στο Instagram, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο άσος των Ουίζαρντς, μαζί με τον πάστορά του (!), της προσέφεραν χρήματα και την ανάγκασαν να υπογράψει συμφωνητικό... σιωπής.



Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα, η Ελίτζε κάνει και… ζήλιες στον Χάουαρντ, κατηγορώντας τον ότι την απάτησε με εκδιδόμενη τρανσέξουαλ, κατά το διάστημα που είχαν σχέση! Όπως ισχυρίζεται η Ελίτζε, έφερε στη δημοσιότητα το θέμα, όχι για να κερδίσει δόξα -καθώς, όπως λέει χαρακτηριστικά, «πικάροντας» ίσως τον σταρ του ΝΒΑ, «ο Χάουαρντ δεν είναι ούτε Κόμπε, ούτε Λεμπρόν, ούτε Τζόρνταν»- ούτε για να θίξει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αλλά για να δείξει σε όλους το πόσο σκληρός και άκαρδος είναι ο παίκτης!



Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά «tweets» από τον λογαριασμό της Μασίν Ελίτζε, που «καίνε» τον 33χρονο σέντερ, πρώην παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ, Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς, Ατλάντα Χοκς και Σάρλοτ Χόρνετς:








Δείτε βίντεο: NBA: «Ροζ» σκάνδαλο με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και τρανσέξουαλ - «Ξεκατίνιασμα» στο Twitter!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr