«Καθαρή» η αξονική του Διούδη

Ο Σωκράτης Διούδης σόκαρε τους πάντες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, έχοντας πάθει διάσειση και προσωρινή απώλεια μνήμης. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε «καθαρή»

Η στιγμή που σόκαρε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο τραυματισμός του Σωκράτη Διούδη. Ο Έλληνας γκολκίπερ συγκρούστηκε με τον Νάτχο και προσωρινά έχασε την μνήμη του.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, έχει υποστεί διάσειση και βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε καθαρή και προληπτικά θα μείνει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Πάντως, ο Διούδης όταν βρήκε τις αισθήσεις του ήθελε... να μπει και να παίξει, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ χειροκρότήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

«Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε(αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ(θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr