Champions League , Ίντερ-Μπαρτσελόνα 1-1: Πολύ σκληρή για να... χάσει η Ίντερ

Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν στο... καναβάτσο με το γκολ του Μάλκομ στο 83', αλλά ο Ικάρντι έσωσε το βαθμό και τη 2η θέση - Ισοπαλία και το Νάπολι-Παρί (1-1) με τον όμιλο να έχει πάρει φωτιά μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα

Όταν τραυματίστηκε ο Μέσι (στο ντέρμπι με την Σεβίλλη) η απορία όλων ήταν αν θα αντέξει χωρίς τον σούπερ σταρ της, αλλά οι παίκτες του Βαλβέρδε έκαναν το 4χ4 σε Ισπανία και Ευρώπη και τώρα με τον Αργεντινό στην αποστολή θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια.

Νερατζούρι και μπλαουγκράνα είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς κι η Ίντερ έχει 7 σερί νίκες στην Serie A και όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της Λουτσιάνο Σπαλέτι: « Το γεγονός πως η ομάδα πηγαίνει καλά, δυναμώνει την ιδέα πως είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε
απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Στα συν των γηπεδούχων το γεγονός ότι στο Μιλάνο δεν έχουν χάσει στα 8 τελευταία ματς κόντρα σε ισπανική ομάδα ενώ γενικά σε 17 εντός έδρας ματς έχουν μόνο μία ήττα, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Σαν Σίρο (1 ήττα, 2 ισοπαλίες).

Όσον αφορά τον Μέσι, ο Βαλβέρδε τον πήρε στην αποστολή όμως δύσκολα ο Αργεντινός θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Τότεναμ υποδέχεται στο Γουέμπλεϊ την Αϊντχόφεν και όποιος νικήσει θα έχει ελπίδες να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση.

Μεγάλο παιχνίδι και στην Μαδρίτη, με την Ατλέτικο και την Ντόρτμουντ να διεκδικούν την πρωτιά στον όμιλο και τις δύο ομάδες να παίζουν με σημαντικές απουσίες.

Γοδίν, Ντιέγκο Κόστα, Κόκε, Λεμάρ και Σάβιτς από τους γηπεδούχυς, Ντιαλό, Σμέλτσερ και Ρόντε από τους φιλοξενούμενους που διέλυσαν την ομάδα του Σιμεόνε στο προηγούμενο ματς επικρατώντας με 4-0.

Τεράστιας σημασίας είναι και η αναμέτρηση Νάπολι-Παρί Σεν Ζερμέν το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει πολλά στη μάχη του 3ου ομίλου. Η Νάπολι είναι στο +1 (έχοντας ισοφαριστεί μάλιστα στις καθυστερήσεις στο Παρίσι), ο Καβάνι επιστρέφει στην πόλη όπου λατρεύεται κυριολεκτικά και τον Σαν Πάολο θα είναι μια... κόλαση.

Στον 4ο όμιλο η Πόρτο έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση κόντρα στην Λοκομοτίβ ενώ στο Γκιζελκίρχεν Σάλκε και Γαλατά κοντράρονται με φόντο το δεύτερο εισιτήριο για τους «16».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Μονακό-Mπριζ 0-4 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (22:00, Cosmote Sport 3)

Βαθμολογία
1. Ντόρτμουντ 9 (8-0)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (5-6)
3. Μπριζ 4 (6-5)
4. Μονακό 1 (2-10)

2ος όμιλος
Τότεναμ–Αϊντχόφεν (22:00, Cosmote Sport 7)
Ίντερ-Μπαρτσελόνα (22:00, Cosmote Sport 3)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 9 (10-2)
2. Ίντερ 6 (4-4)
3. Τότεναμ 1 (5-8)
4. Αϊντχόφεν 1 (3-8)

3ος όμιλος
Ερυθρός Αστέρας-Λίβερπουλ 2-0
Νάπολι-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmote Sport 5)

Βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 6 (7-5)
2. Νάπολι 5 (3-2)
3. Παρί Σεν Ζερμέν 4 (10-6)
4. Ερυθρός Αστέρας 1 (3-10)

4ος όμιλος
Σάλκε-Γαλατάσαραϊ (22:00, Cosmote Sport 8)
Πόρτο-Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00, Cosmote Sport 9)

Βαθμολογία
1. Πόρτο 7 (5-2)
2. Σάλκε 5 (2-1)
3. Γαλατάσαραϊ 4 (3-1)
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0 (1-7)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr