Champions League live: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους 0-1 (Τελικό)

Το γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα από το 17' ήταν αρκετό για να περάσει νικηφόρα η Γιουβέντους από το «Όλντ Τράφορντ» με τον Ρονάλντο να κερδίζει ξανά στην επιστροφή του την Γιουνάιτεντ - Στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ νίκησε με 1-0 την Μπενφίκα - Στα υπόλοιπα που ξεκίνησα στις 22:00:  Σαχτάρ-Σίτι 0-3, Χόφενχαϊμ-Λιόν 3-3, Ρεάλ-Πλζεν 2-1, Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μ. 3-0

Στο «Θέατρο των Ονείρων» είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου σήμερα το βράδυ, όχι μόνο γιατί συγκρούονται δύο τεράστια κλαμπ, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, αλλά και γιατί επιστρέφει σ’ αυτό ο άλλοτε αγαπημένος των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, λόγω της γνωστής ιστορίας με τις κατηγορίες βιασμού, ο CR7 αναμένεται σήμερα να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που δεν ξεχνούν τα όσα προσέφερε από το 2003 έως το 2009.

Από κει και πέρα ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους «μπέμπηδες» καθώς η εντός έδρας ισοπαλία με τη Βαλένθια έχει αφήσει ανοικτή τη μάχη για τη δεύτερη θέση και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς, ωστόσο ο Μουρίνιο έχει πολλά προβλήματα αφού δεν υπολογίζει Ρόχο, Σάντσες, ενώ αμφίβολοι οι Φελαϊνί, Τζόουνς, Λίντελοφ, Λίνγκαρντ, Βαλένσια και ΜακΤόμινεϊ. Η Γιούβε το Σάββατο είχε την πρώτη της απώλεια στην Serie A ταξίδεψε στο Μάντσεστερ χωρίς τους Μάντζουκιτς, Τσαν και Κεντίρα.

Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Βαλένθια με σημαντικές απουσίες (Τσερίσεφ, Μίνα, Γκέδες και Γκαράι) αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις.

Στον όμιλο της ΑΕΚ (5ο) έχουμε το ντέρμπι της 2ης θέσης με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Μπενφίκα.

Για τον 6ο όμιλο στο ουδέτερο Χάρκοβο η Σαχτάρ υποδέχεται την Σίτι (πέρσι της είχε σταματήσει το αήτηητο σερί) κι η Χόφενχαϊμ παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα την πρωτοπόρο Λιόν.

Για τον 7ο όμιλο ναι μεν το ντέρμπι είναι η αναμέτρηση Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά το ενδιαφέρον είναι στη Μαδρίτη και στο ματς της Ρεάλ με την Πλζεν. Γιατί αν δεν βάλει τέλος και σήμερα στο αρνητικό της σερί η «Βασίλισσα» τότε ο Λοπετέγκι θα χαιρετίσει σίγουρα...

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα
5ος Όμιλος
19:55, ΑΕΚ-Μπάγερν  (Cosmote Sport 2) 
22:00, Άγιαξ-Μπενφίκα (Cosmote Sport 3)
Βαθμολογία: 1.Άγιαξ 4, 2.Μπάγερν 4, 3.Μπενφίκα 3, 4.ΑΕΚ 0

6ος Όμιλος
22:00, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Σίτι (Cosmote Sport 8)
22:00, Χόφενχαϊμ-Λιόν (Cosmote Sport 9)
Βαθμολογία: 1.Λιόν 4, 2.Μάντσεστερ Σίτι 3, 3.Σαχτάρ 2, 4.Χόφενχαϊμ 1.

7ος Όμιλος
22:00, Ρεάλ-Πλζεν (Cosmote Sport 5)
22:00, Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Cosmote Sport 7)
Βαθμολογία: 1.ΤΣΣΚΑ 4, 2.Ρόμα 3, 3.Ρεάλ 3, 4.Πλζεν 1.

8ος Όμιλος
19:55, Γιουνγκ Μπόις-Βαλένθια (Cosmote Sport 3)
22:00, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους (Cosmote Sport 4)
Βαθμολογία: 1.Γιουβέντους 6, 2.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4, 3.Βαλένθια 1, 4.Γιουνγκ Μπόις 0.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr