Ο Αρντά Τουράν έσπασε τη μύτη τραγουδιστή, την... έπεσε στη γυναίκα του και μετά της ζήτησε να τον σκοτώσει!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κατάφερε για μια ακόμη φορα το τελευταίο διάστημα να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του για τους λάθους λόγους

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως έγινε γνωστό από τα Μέσα της Τουρκίας.

Ο 100 φορές διεθνής και σήμερα παίκτης της Μπασακσεχίρ, βρέθηκε σε κέντρο διασκέδασης και κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Οπως προκύπτει, ο Αρντά φλέρταρε ανοικτά τη γυναίκα του Τούρκου τραγουδιστή, Σιχάν Μπερκάι, οι οποίοι έτυχε να κάθονται με την παρέα τους σε διπλανό τραπέζι.

«Αν δεν ήσουν παντρεμένη θα ήσουν δική μου», φέρεται να της είπε ο Τουράν, ωστόσο αυτό έγινε αντιληπτό από τον Μπερκάι, ο οποίος ζήτησε από τη γυναίκα του να αποχωρίσει για το σπίτι τους κι απευθυνόμενος προς τον Τουράν του είπε: «Μόλις φύγει θα τα πούμε σαν άντρας με άντρα...».

Ωστόσο πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε άλλο ο Τουράν κατάφερε να του ρίξει μια μπουνιά στο πρόσωπο σπάζοντας του τη μύτη με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να οδηγηθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το σκηνικό όμως είχε και συνέχεια καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πήγε στο νοσοκομείο με ένα πιστόλι και είπε στη γυναίκα του Μπερκάι «ζητώ συγγνώμη, σε παρακαλώ, σκότωσέ με».
Σημειώνεται ότι όλα αυτά συνέβησαν ενώ η γυναίκα του Τουράν είναι 8 μηνών έγκυος και έμαθε τι συνέβη από το τηλέφωνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr