Champions League: Δείτε τα 23 γκολ των αγώνων της Τρίτης

Η Ρεάλ «πάγωσε» στη Μόσχα με ήττα 1-0 από την ΤΣΣΚΑ - Ισοπαλία για τον Άγιαξ στο Μόναχο (1-1) - Άνετη νίκη για τη Γιουβέντους - Στο μηδέν έμειναν Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια

Το πρώτο πιάτο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League είχε 23 γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραλίγο να «γκελάρει» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League, όμως χάρη στον Νταβίντ Σίλβα έφτασε στην ανατροπή και νίκησε με 2-1 τη Χόφενχαϊμ. Η Σαχτάρ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η Λυών μέσα σε 2 λεπτά μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

O Άγιαξ αν και βρέθηκε μόλις στο 4΄ πίσω στο σκορ από την Μπάγερν κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Μόναχο και... βλέπει πρωτιά στον όμιλο της ΑΕΚ. Εύκολο και ξεκούραστο βράδυ για την Ρόμα στο Ολίμπικο απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (5-0) με χατ τρικ Τζέκο, σκούρα τα βρήκε στη Μόσχα η Ρεάλ που γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ (1-0), με τους Μαδριλένους να σημαδεύουν τρεις φορές τα δοκάρια!

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει χατ-τρικ εν τη απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Γιούνγκ Μπόιζ. Στο χειρότερο ποιοτικά παιχνίδι της ημέρας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Old Trafford», με μοναδική κερδισμένη την Γιουβέντους.

Χόφενχαϊμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2



Λιόν - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-2



ΑΕΚ - Μπενφίκα 2-3



Μπάγερν Μονάχου - Αγιαξ 1-1



ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0



Ρόμα - Πλζεν 5-0



Γιουβέντους - Γιουνγκ Μπόις 3-0



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βαλένθια 0-0



Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων του Champions League που ξεκίνησαν στις 22:00 εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αγώνων που ξεκίνησαν στις 19:55.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr