Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Στον τελικό η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρ επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 94-92 σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση διά χειρός Κώστα Σλούκα

Με τον Κώστα Σλούκα να χειροκροτείται σε κάθε πετυχημένη του προσπάθεια από τους φίλους του Παναθηναϊκού, η τουρκική ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο... τεστ EuroLeague κόντρα στην Μακάμπι.

Ο διεθνής πλέι μέικερ ήταν και εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο απ' όλους, τόσο στην κανονική διάρκεια έχοντας στείλει το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο χάρη σε δικό του layup, όσο και στην παράταση. Συγκεκριμενα τελείωσε το ματς με 22 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμετρησης. Ο Λοβέρν τον ακολούθησε σε απόδοση, ειδικά στην παράταση σημειώνοντας 7 από τους 13 συνολικά πόντους του.

Για λογαριασμό της Μακάμπι ο Πάργκο είχε 21 πόντους και χειροκροτήθηκε με τη σειρά του για τις εξαιρετικές του προσπάθειες, ενώ ο Ρέι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τρίποντο πίσω από το κέντρο με τη λήξη του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 39-35, 57-53, 78-78 (κ.α), 94-92 (παρ.)
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Μέλι 13, Μαχμούτογλου 6, Ένις 9, Κάλινιτς 8, Μπιμπέροβιτς 3, Σλούκας 22, Άρνα, Βέσελι 6, Γκιουλέρ, Ντουβερίογλου 4, Ντατόμε 10, Λοβέρν 13.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σπάχια): Ρέι 5, Πάργκο 21, Κέιν 4, Καλοϊάρο 5, Αβντίγια, Τάιους 19, Ντιμπαρτολομέο 8, Κοέν 6, Μπλακ 16, Ζούσμαν 8..
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr