Φιλανθρωπικά γκολ στο Μονακό

Στο γνώριμο πια ποδοσφαιρικό ραντεβού «World Stars», η ομάδα των οδηγών της Formula 1 αντιμετώπισε την ομάδα του πρίγκιππα Αλβέρτου

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο πριγκιπάτο του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αγωνίστηκε ενάντια στους πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές της F1 Nico Rosberg και Mika  Hakkinen.

Ο αγώνας έγινε στο στάδιο Menton στο Μονακό που φιλοξένησε και φέτος το γνώριμο πια ποδοσφαιρικό ραντεβού «World Stars» όπου η ομάδα των οδηγών της Formula 1, αντιμετώπισε την ομάδα του πρίγκιππα Αλβέρτου. Το παρών έδωσε και η κυρία Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, μιας και ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς των Συλλόγων Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στην αναμέτρηση, συμμετείχαν πολλοί κορυφαίοι εκπρόσωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με το γιο του Michael Schumacher, Mick

Ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές της Formula 1, Nico Rosberg και Mika Hakkinen. Στην σύνθεση της ομάδας των πιλότων βρέθηκαν επίσης ο ανερχόμενος γιος του σπουδαίου Michael Schumacher, Mick, ο οδηγός της Renault F1 Carlos Sainz Jr, ο οδηγός της McLaren F1 Stoffel Vandoorne, ο Sergio Perez της ForceIndia, o Pierre Gasly της Scuderia Toro Rosso και o Felipe Massa, που συνεχίζει την καριέρα του στη Formula E, o Giancarlo Fisichella, o Tonio Liuzzi, o Maro Engel και πολλοί ακόμα.
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Claudio Ranieri και τους κυρίους Παπασάββα και Μαστοράκη

Αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμη χρονιά, στον πάγκο, ως προπονητής, της ομάδας των Μονεγάσκων «World Stars for the Children Monaco», κάθισε ο σπουδαίος προπονητής Claudio Ranieri, που είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο στάδιο Lucien Rheinτου Menton, έστειλαν ένα διεθνές ηχηρό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου, με πολλούς εξ αυτών να δηλώνουν τον θαυμασμό τους για το έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με το να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Εκτός από την κυρία Βαρδινογιάννη, παρόντες στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου ήταν ο κύριος Μανώλης Παπασάββας, Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», όπως επίσης και ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti F1 Drivers, κύριος Κώστας Μαστοράκης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η κυρία Βαρδινογιάννη, σε συνάντηση που είχε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, τον ενημέρωσε αναλυτικά για το έργο και τη δράση του Συλλογών «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του απέμεινε τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για τη στήριξή του.
H κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει ένα στεφάνι στον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ευχαριστώντας τον για τη στήριξή του

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητικές πλακέτες και στους πιλότους της της Formula 1, οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της να επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» τον προσεχή Αύγουστο, κατά την ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος Grand Prix.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με το γιο του Michael Schumacher, Mick
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr