Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Ο Σάββας Σφαιρόπουλος, πατέρας του προπονητή του Ολυμπιακού απεβίωσε - Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, αλλά και δήλωση στήριξης από τον Τσάβι Πασκουάλ!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος «έχασε» τον πατέρα του, Σάββα. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τη λύπη της με επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει: 

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλου για το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, Σάββα Σφαιρόπουλου.
Ο επιστήμονας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ηλικία 83 ετών
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». 

Πασκουάλ: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Σφαιρόπουλο»
Μπορεί εντός των γηπέδων να είναι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, ωστόσο όταν ενημερώθηκε για τα άσχημα νέα που αφορούσαν τον προπονητή του Ολυμπιακού ο Τσάβι Πασκουάλ έδειξε το ποιόν του χαρακτήρα του με τα όσα είπε.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος "έχασε" τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πως είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του» δήλωσε ο Καταλανός προπονητής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κύμης.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr