ΠΑΟΚ: Κατέθεσε την έφεση και περιμένει

Με την μορφή του κατ’ επείγοντος η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Θα συνεχιστεί στα δικαστήρια το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που δεν έγινε ποτέ. 

Όπως αναμενόταν, σήμερα, ο «δικέφαλος του βορρά» κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης (-3 βαθμοί, 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 30.000 ευρώ), προκειμένου να ρίξει την ποινή. 

Μάλιστα, η έφεση έγινε με την μορφή κατ' επείγοντος, καθώς οι Θεσσαλονικείς ζητούν να εκδικαστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η υπόθεση (πριν το πέρας της εβδομάδας), αφού την Κυριακή υπάρχει το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Αφενός για να ξέρουν ακριβώς τη βαθμολογία τους πριν τη σέντρα στη Τούμπα (στο -5 αυτή τη στιγμή), αφετέρου για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να μην είναι κλειστή η έδρα τους και να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. 

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, για να δούμε αν θα υπάρξει νέα ανατροπή στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος...
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr