«Πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP ο Γιάννης»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε Παίκτης της Εβδομάδας στην Ανατολή και μια από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρείας του Λας Βέγκας έβγαλε τις αποδόσεις για τον τίτλο του MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα με τους Μιλγουόκι Μπακς στη regular season ενώ η... εξωφρενική εμφάνισή του απέναντι στους Μπλέιζερς συνδυάστηκε με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, σημειώνοντας 44 πόντους. Ο Greek Freak είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τους Μπακς ενώ η Westgate SuperBook, μια από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρείες στο Λας Βέγκας, έβγαλε τις αποδόσεις τον τίτλο του MVP χρίζοντας ως πρώτο φαβορί τον Γιάννη!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος του ESPN, David Purdum, «έπειτα από το "καυτό" ξεκίνημά του, ο φόργουορντ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον το φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο του NBA MVP στην Westgate SuperBook στο Λας Βέγκας. Ο Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί με 9-4 και ακολουθούν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (4-1), ο Καουάι Λέοναρντ (6-1) και ο Κέβιν Ντουράντ (13-2). Έπειτα από τρία παιχνίδια, ο Αντετοκούνμπο μετράει 38.3 πόντους, 9.7 ριμπάουντ και 5 ασίστ μ.ό.».

Όλα αυτά ενώ ο διεθνής φόργουορντ αναδείχτηκε Παίκτης της Εβδομάδας στην Ανατολική Περιφέρεια, οδηγώντας το Μιλγουόκι σε ρεκόρ 2-1. Το αντίστοιχο βραβείο στην Δύση κατέληξε στον Τζέιμς Χάρντεν, που είχε κατά μέσο όρο 27.7 πόντους, 9 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 1.67 κλεψίματα, στο 3-0 των Ρόκετς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr