Ο Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του

Έτοιμος να κερδίσει την μεγαλύτερη μάχη που έχει δώσει, είναι ο θρύλος της άρσης βαρών καθώς υποβλήθηκε σε πετυχημένη  μεταμόσχευση ήπατος

Ως αθλητής δεν είχε απλά αντίπαλο, κατακτώντας κάθε τίτλο σε όποια διοργάνωση και αν συμμετείχε. Ως άνθρωπος είναι έτοιμος να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη που δεν είναι άλλη από αυτή της ζωής. 

Ο λόγος για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου τον γνωστό και ως «Ηρακλή τσέπης». Ο Τούρκος αρσιβαρίστας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα καθώς έχει διαγνωστεί με κίρρωση του ήπατος.

Από την στιγμή της διάγνωσης έγινε αγώνας δρόμου για να βρεθεί συμβατός δότης, αυτός βρέθηκε και η η εγχείρηση που κράτησε μάλιστα 8 ώρες κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη σύμφωνα με τους γιατρούς. 

Η είδηση της πετυχημένης εγχείρησης έγινε πρώτη θέμα στην Τουρκία, καθώς μιλάμε για τον πιο αγαπητό αθλητή στην συγκεκριμένη χώρα, με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάνει και σχετικές δηλώσεις ευχαριστώντας το νοσοκομείο για τις προσπάθειες που έγιναν από το προσωπικό του.

Οι επόμενες ώρες και ημέρες παραμένουν κρίσιμες, αλλά μετά από καιρό υπάρχει και πάλι ελπίδα αναφορικά με την υγεία του «Ηρακλή τσέπης», του ανθρώπου που μαζί με τον Πύρρο Δήμα και τον Κάχι Καχιασβίλι έκαναν την Άρση Βαρών γνωστή σε όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες και τα ρεκόρ τους.
Πηγή:www.gazzetta.gr