Βίντεο: Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους!

Η Ζαλγκίρις ενημέρωσε ότι ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό αφού η πρώην ομάδα του, Ζαλγκίρις, ενημέρωσε ότι ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ αφήνει το Κάουνας για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας!  

Οι Λιθουανοί αιφνιδίασαν, πρόλαβαν τον Παναθηναϊκό και ενημέρωσαν ότι ο Λεκαβίτσιους αφήνει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προκειμένου να φορέσει τα πράσινα και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ. 

«Είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου! Δεν ήταν εύκολο να κάνω αυτό το βήμα και να αφήσω το Κάουνας. Οφείλω πάρα πολλά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους οπαδούς μας. Ο Τσάβι Πασκουάλ με παρακολουθούσε χρόνια, είχαμε προσωπική επαφή, επομένως αποφάσισα να γύρισω σελίδα στην καριέρα μου» εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις ο Λιθουανός γκαρντ.

«Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αποχωριστούμε τον Λεκαβίτσιους. Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε όμως δεν καταφέραμε να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα τον ήθελε πολύ» τόνισε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Λιθουανών, Παούλιους Μοτεγιούνας.

Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού μέτρησε φέτος 8.5 πόντους και 3.5 ασίστ στην Euroleague.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr