ΠΑΟΚ: Με τους 19 διαθέσιμους στον «τελικό» με Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς των πλέι οφ και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές

Αυτή τη φορά, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε την πολυτέλεια να επιλέξει αποστολή. Οι 19 παίκτες που έχουν δικαίωμα και δυνατότητα συμμετοχής μετέχουν ολοι στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ένα ματς στο οποίο ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη. Ψάχνει την πρωτιά στα Play Offs. Κυνηγά τη συμμετοχή στο Champions League. 

Η τελευταία προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική και τη δουλειά στις στημένες φάσεις.

Οι 19 παίκτες του ΠΑΟΚ που θα καταλύσουν στο Μακεδονία Palace είναι οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάνιας, Σάχοφ, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr