Κλείνει Λεβέκ και συνεχίζει ο ΠΑΟΚ

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την απόκτηση του Ντόριαν Λεβέκ στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ετοιμάζονται να τρέξουν τις υπόλοιπες υποθέσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Ντόριαν Λεβέκ, ο οποίος – σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα – έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Γάλλος αριστερός μπακ έπειτα από επτά χρόνια στην Γκινγκάμπ ετοιμάζεται να αφήσει τη Ligue 1 για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Ο 27χρονος ακραίος οπισθοφύλακας είχε 6 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, γεγονός που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόφασή του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα. 

Στη Γαλλία θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του Λεβέκ στον ΠΑΟΚ, ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ήδη προσύμφωνο συνεργασίας για τριετές συμβόλαιο. 

Όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφές προτεραιότητες των Θεσσαλονικέων, ο Λούμπος Μίχελ σε συνεννόηση με τον Βλάνταν Ίβιτς αλλά και τον Ιβάν Σαββίδης κινείται για: 

- κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Πούγγουρα. 
- τερματοφύλακα που θα αποτελέσει δίδυμο στον «άσο» με Γλύκο, καθώς ο Μπρκιτς δεν έπεισε με τη συνολική του παρουσία. 
- έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πρίγιοβιτς. 

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με έμπειρο κεντρικό χαφ, όμως δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Τέλος, αν υπάρξει πώληση, εννοείται πως θα υπάρξει αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα γίνει το καλύτερο δυνατό για την αντικατάσταση εκείνου ή εκείνων που θα αποχωρήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kleinei-lebek-kai-sunexizei-o-paok/3361144
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr