Μπενφίκα: Όσο υπάρχει «Μητρογκόλ», θα υπάρχει και κορυφή!

Όσο σκοράρει ο Κώστας Μήτρογλου, τόσο θα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Superliga η Μπενφίκα, όπως συνέβη και στην όγδοη αγωνιστική με το 2-0 στην έδρα της Μπελενένσες

Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Μπελενένσες, με το πρώτο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Superliga και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με +3 από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -5 από την προνομιούχο πεντάδα και θα προσπαθήσουν να «ρεφάρουν» τις επόμενες αγωνιστικές την αποψινή απώλεια. 

Ο διεθνής επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά πιο ψηλά από συμπαίκτες και αντιπάλους έκανε το 1-0 στο 10’. Οι «αετοί» διατήρησαν την υπεροχή και με το πλασέ του Γκριμάλντο στο 65’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Για 75', αγωνίστηκε ο πρώην φορ του Ολυμπιακού. 

Η σύνθεση της Μπενφίκα:Εντερσον, Νέλσον Σεμέδο, Λουϊζάο, Λίντελοφ, Γκριμάλντο (83' Αντρέ Αλμέιδα), Φέισα, Σάλβιο, Πίτσι, Τσέρβι (90' Ντανίλο), Γκονσάλο Γουέδες, Μήτρογλου (75' Χιμένεζ).

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα η Γκιμαράες, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της Εστορίλ και την άφησε στο +2 από τις τελευταίες θέσεις. 

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την πρώτη εξάδα η Ρίο Αβε, μετά το 1-1 στην έδρα της προτελευταίας Μορερϊρένσε. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr