Βαγιεκάνο προς ΠΑΟΚ: «Δώστε τα ή αλλιώς δε φεύγει ο Μίκου»!

Εμπλοκή εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες στο θέμα της απόκτησης του Μίκου - Η Ράγιο Βαγιεκάνο εμφανίζεται να αξιώνει ένα εξωπραγματικό ποσό για τον 31χρονο επιθετικό από τη Βενεζουέλα

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο θέμα του επιθετικού που θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ,  λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Μίχελ παλεύει να ρίξει τις απαιτήσεις της Ράγιο Βαγιεκάνο, που τη δεδομένη στιγμή μοιάζουν εξωφρενικές για την παραχώρηση του Μίκου, ο οποίος φάνηκε να έχει ένα προβάδισμα στο θέμα της απόκτησης του φορ, που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας μοιάζει να είναι ανυποχώρητη και να αξιώνει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, όσα ορίζονται από τη ρήτρα συμβολαίου, για να παραχωρήσει τον Βενεζουελάνο επιθετικό, ακόμη και αν δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

«Δώστε τα αλλιώς δε φεύγει ο Μίκου» είναι το μήνυμα που λαμβάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούμπος Μίχελ. Πηγές από το περιβάλλον της Ράγιο αναφέρουν ότι «κατά 80-90% ο Μίκου θα παραμείνει στην ομάδα», την ίδια στιγμή που ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πίστευε ότι η υπόθεσή του είναι πιο προσιτή απ’ αυτή του Αλβάρο Βάσκεθ.

Όμως, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και τίποτα δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι το τέλος των μεταγραφών.

Ο Μίχελ είναι κλεισμένος στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απ’ όπου πέρασε το απόγευμα και ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του Ιβάν, προκειμένου να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο στις μεταγραφικές υποθέσεις (και του Μαμέ Τιάμ), από την στιγμή που ο πατέρας του είναι κλειδωμένος στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας, λόγω της συμμετοχής του στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Πηγή:www.gazzeta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr