«Βλέπει» Διούδη ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση του ταλαντούχου τερματοφύλακα της Μπριζ, που φέτος έπαιξε δανεικός στον Πανιώνιο, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Αποφασισμένος να κάνει κίνηση για την απόκτηση ακόμα ενός τερματοφύλακα, φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, που μετά τον Πάρντο, φέρεται να εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη. Ο ταλαντούχος Έλληνας κίπερ, που ανήκει στην Μπριζ, έκανε εκπληκτική σεζόν με τον Πανιώνιο και έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. 

Όπως αναφέρει, όμως, η εφημερίδα «SportDay» και το τριφύλλι έχει ρωτήσει για την περίπτωσή του, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει θέμα κάτω από τα δοκάρια και θα γίνει και σε αυτή τη θέση μεταγραφή. Ο Διούδης, που έχει γεννηθεί 3 Φεβρουαρίου του 1992, αποκτήθηκε από την Μπριζ έναντι 200.000 ευρώ από τον Άρη, με τους Βέλγους να αξιώνουν το ίδιο ποσό για να τον παραχωρήσουν. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα που αποκαλύπτει το θέμα, η κινητικότητα αυτή αποδεικνύει πως, τόσο ο Κοτσόλης, όσο και ο Γιαννακόπουλος, είναι στην... έξοδο, ενώ ο Βλαχοδήμος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στραματσόνι, για να τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Στιλ, που παραμένει η πρώτη λύση στον Παναθηναϊκό. 
 

Πηγή:www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr