«Βλέπει» Σαμαρά η Σαραγόσα

Στο στόχαστρο της Σαραγόσα βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, με την ομάδα από την Αραγονία που ψάχνει επιθετικό, να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή

Την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά εξετάζει η Σαραγόσα, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στη λίστα της ομάδας της Αραγονίας, που μπορεί να προβεί σε απόκτηση ποδοσφαιριστή ακόμα και σήμερα, αφού ο κανονισμός επιτρέπει στις ομάδες να αντικαταστήσουν κάποιον που χάνει τη σεζόν. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Έλληνας επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος μετά το πέρασμα του από την Αλ Χιλάλ και τη λύση του συμβολαίου του με τη Γουέσρ Μπρομ, βρίσκεται ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει η ισπανική ομάδα, που αγωνίζεται στη Segunda Division. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη κρούση από την ομάδα προς τον παίκτη, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί, αφού η Σαραγόσα έχει βγει στο σεργιάνι για φορ μετά τον τραυματισμό του Χάιμε Ρομέρο που χάνει τη σεζόν. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr