Μαγική τάπα από τον «ιπτάμενο» Θανάση!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Νικς πραγματοποίησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε και μία τάπα… γνωριμίας στη χθεσινή νίκη (115-104) επί των Ουίζαρντς

«Είμαι ειδικός στην άμυνα»! Αυτό ήταν το μήνυμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στη media day των Νικς κι εκεί είναι που ποντάρει ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη για να κερδίσει μία θέση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Και το απέδειξε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στην preseason. Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς έπαιξε για 2:30’, έχοντας από ένα ριμπάουντ και μία ασίστ στο ματς, όμως η καλύτερή του στιγμή ήταν η τάπα που έκανε σε αντίπαλό του και μάλιστα έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. 

Από εκεί και πέρα, ο Καρμέλο Άντονι πέτυχε 21 πόντους (10/15 σουτ) για λογαριασμό της ομάδας της Νέας Υόρκης, ενώ άλλους 23 πόντους σημείωσε ο Ντέρικ Ουίλιαμς

Για του λόγου το αληθές, βέβαια, ο διαιτητής φαίνεται πως έχει δώσει το φάουλ, το οποίο κάνει ο Λου Αμούντσον, πάνω στον Τουρέ Μάρι, την ώρα που ο τελευταίος κάνει το «μπάσιμο» στη ρακέτα. Συνεπώς, αν και εντυπωσιακότατη, η τάπα του Θανάση δεν μέτρησε τελικά.


Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr