Super League: Πρεμιέρα με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ξάνθη – Αμφίρροπο ματς μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΣ Γιάννινα – Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει τo σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League. Από το «κυρίως πιάτο» ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς οι πρωταθλητές θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους, ενώ ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει τη νέα ομάδα και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Skoda Ξάνθη στην Τούμπα, ενώ η Βέροια, που εξασφάλισε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό, ο οποίος επίσης εξασφάλισε κυριολεκτικά στο... και πέντε την παραμονή του στην κατηγορία, λόγω του υποβιβασμού της Κέρκυρας.

Το Σάββατο (22/8), η ΑΕΚ έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά, επικρατώντας με 3-0, ενώ με το δεξί ξεκίνησαν ο Ηρακλής και ο Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας της Καλλονής και του Πανθρακικού αντίστοιχα. Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (24/8), με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:
ΣΑΒΒΑΤΟ (22/8)
ΑΕΛ Καλλονής – Ηρακλής: 0-1
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης: 0-2
ΑΕΚ – Πλατανιάς: 3-0

ΚΥΡΙΑΚΗ (23/8)
Ατρόμητος – Λεβαδειακός (19:15)
Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15)
ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη (19:15)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος (21:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ (24/8)
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (21:30) 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr