Νομικός «πόλεμος» Παναθηναϊκού - Μπερτομέου

Δείτε τι απαντά στον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας ο δικηγόρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

«Η νομική διαδικασία κατά του Γιαννακόπουλου έχει ξεκινήσει»...

Με τον τρόπο αυτό, ο ισχυρός άνδρας της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους για το Final 4 ότι η... κόντρα του με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει σε... δικαστικό επίπεδο.

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λειτούργησε πέρα από τους κανονισμούς. Ο Παναθηναϊκός δεν φταίει για το τι κάνει ένας άνθρωπος. Έχει τη δύναμη και την εξουσία για να το κάνει. Δεν μπορούμε λοιπόν, να τιμωρήσουμε χιλιάδες φιλάθλους για έναν άνθρωπο. Η νομική διαδικασία κατά του Γιαννακόπουλου έχει ξεκινήσει» ανέφερε -αρχικά- ο ισχυρός άνδρας της Euroleague.

Και συνέχισε: «Οι δικηγόροι ετοιμάζουν τη δίκη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για να τιμωρηθεί εκτός των αθλητικών νόμων για όσα έκανε. Και φυσικά είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Είναι χωρίς αμφιβολία ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Το ξέρω ότι είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Θα έχει συνέπειες και εκτός αθλητισμού».

Η απάντηση του δικηγόρου του κ. Γιαννακόπουλου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου εδώ και 30 χρόνια είναι οι αιμοδότες του ελληνικού και εμμέσως του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Οι δηλώσεις του Bertomeu κατά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου είναι προσβλητικές και περιμένουμε τις νομικές κινήσεις των δικηγόρων του στην Ελλάδα και θα απαντήσουμε θεσμικά αναλόγως. Οι ραγιάδες τέλειωσαν στην Ελλάδα, εδώ και αιώνες, οι εφιάλτες δυστυχώς υπάρχουν!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr