Δαγκωτό... Σπανούλης!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 76-64 τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ και έκανε το 4/4 στο TOP 16 της Ευρωλίγκας

Στα… δύσκολα βγήκε ο αρχηγός! Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης τον πήρε από το... χέρι στο δεύτερο μέρος, ανοίγοντάς του το δρόμο για τη νίκη (76-64) και το 4/4 στο TOP 16 της Ευρωλίγκας! 

Στους 27 πόντους σταμάτησε ο «Kill Bill», με τον Οθέλο Χάντερ να προσθέτει από την πλευρά του άλλους 14, αλλά και να μαζεύει και 7 ριμπάουντ. Από τους Ισπανούς ξεχώρισαν οι Άνταμς και Σενγκέλια με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. 

Το ματς

Η κακή άμυνα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές στην επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στη Λαμποράλ να ξεκινήσει δυνατά στο ματς και να προηγηθεί 9-3. Περίπου στα μισά, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου «έσφιξαν» την άμυνά τους και αντλώντας ενέργεια, έτρεξαν το γήπεδο, κάνοντας ένα σερί 7-0 (10-9). Όμως, η αντεπίθεση των Πειραιωτών δεν είχε συνέχεια, λόγω της αστοχίας τους, με τους Ισπανούς να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα, περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος (11-16). Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν ξανά την κατάσταση, αλλά έκλεισαν την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ (17-18). 



Η δυσκολία του Ολυμπιακού από την περιφέρεια (0/6), αλλά από την άλλη η ευστοχία της Κούτσα έξω από τα 6,75μ. με τον Άνταμς, την έστειλαν στο +7 (19-26), στα πρώτα τρία λεπτά της δεύτερης περιόδου...

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr