Βασίλισσα και… χωρίς στέμμα η Βέροια

Ούτε το ότι δεν ήταν σε καλή μέρα, ούτε και ότι έμεινε με δέκα στο τέλος λύγισαν την Βέροια. Αν και ο Πανθρακικός ήταν αγκαλιά με τη νίκη, ο Καλτσάς (90’) έκλεψε τον βαθμό στην Κομοτηνή (1-1)

Μπορεί να πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της και να έμεινε με 10, όμως η Βέροια δεν μάσησε. Ο Πανθρακικός βρισκόταν αγκαλιά με τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Τζάνη από το 10’, όμως ο Καλτσάς στο 90’ «χάλασε» τις… γιορτές των γηπεδούχων, 1-1. 

Οι γηπεδούχοι έκαναν από νωρίς την ζημιά, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Αν και το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό, δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα της Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός πως η «βασίλισσα του Βορρά» έμεινε με 10 παίκτες στο 80’ –λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο- και έμοιαζε να κλειδώνει το τρίποντο. «Μισή» φάση για τους φιλοξενούμενους αποδείχτηκε αρκετή και μάλιστα σε σημείο, που πονάει. Ο Καλτσάς με κοντινή κεφαλιά στο 90’ έκανε το 1-0 και έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.

Περισσότερα εδώ: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr