Χαμόγελα για Καρντόσο

Η αναβολή της αγωνιστικής έλυσε τα χέρια του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς ούτε με τον Πανιώνιο θα υπολόγιζε στον Καρντόσο...

Καλό κάνει στον Οράζιο Καρντόσο η αναβολή της 6ης αγωνιστικής, καθώς ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να κάνει την αποθεραπεία του. Ο Αργεντινός, θα απουσίαζε και από το ματς με τον Πανιώνιο και είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μιχάλη Γρηγορίου εδώ και καιρό.

Ναι μεν, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που έχει κληθεί να τον αντικαταστήσει τα πηγαίνει περίφημα, ωστόσο η ποιότητα και η ηγετική παρουσία του Καρντόσο είναι στοιχεία που θα κάνουν την Κέρκυρα ακόμα πιο δυνατή. Έτσι, ο τεχνικός των «Φαιάκων», βλέπει πλέον πως δεν θα χρειαστεί να στερηθεί τις υποχρεώσεις του Αργεντινού και για άλλο ματς, καθώς με τις δύο εβδομάδες που θα υπάρχει διακοπή ο Καρντόσο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και να προλάβει το επόμενο παιχνίδι.

Σε ότι αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι της Κέρκυρας, δεν αποκλείεται η ομάδα να δώσει κάποιο φιλικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θέλει για κανένα λόγο η ομάδα του να μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση και υπάρχουν σκέψεις να κλειστεί κάποιο φιλικό, όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη διακοπή.


Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr