Πάρτι για τον… Γκάλη!

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε πρεμιέρα στο πρώτο «Nick Galis Cup» o Άρης, επικρατώντας με σκορ 66-48 της Μπάνβιτ, μπροστά στα μάτια του... Θεού του ελληνικού μπάσκετ. Κορυφαίος ο Βεζένκοφ με 25 πόντους

Ωραίος ο νέος Άρης! Με «όπλο» την πολύ καλή τους άμυνα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησαν 66-48 της Μπάνβιτ, στην πρεμιέρα του πρώτου «Nick Galis Cup». Κορυφαίος για τους «κίτρινους» ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 25 πόντους!

Με ένα σερί 4-0 ξεκίνησε την αναμέτρηση η Μπάνβιτ, με τον Άρη να κόβει από νωρίς τα… αστεία και να κάνει με τον Βεζένκοφ ένα δικό του 7-0 (7-4). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν έχασαν το προβάδισμα, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με το υπέρ τους 16-11. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμη καλύτερα για τους «κίτρινους» στη δεύτερη περίοδο, καθώς με την καλή τους άμυνα έκαναν ένα επιμέρους σκορ 17-2, με τη διαφορά να «εκτοξεύεται» στους 20 πόντους (33-13)! Μέχρι τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 35-18.



Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr