LIVE: Ζίμπρου-ΠΑΟΚ 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0

Προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση για τον Αστέρα με γκολ του Μάσα στο 29' και του Ζησόπουλου στο 47' - Ο ΠΑΟΚ ηττάται με 1-0 με γκολ του Μπούργκιου στο 79'

Στη Μολδαβία δίνει την πρώτη μάχη για τα πλέι οφ του Europa League o ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζίμπρου. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη σεζόν 2014-15 και η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Σκόνδρα, Κατσικά, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Σάλπι, Μακ, Κλάους.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται και οι: Γιακουμής, Μάρτενς, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Περέιρα

Εκτός αποστολής έμειναν ο Γκολάσα, αλλά και οι Βίτορ και Τζαβέλλας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ζίμπρου: Ρούσου, Μπουργκιόν, Ερχάν, Κλίμοβιτς, Πάβλιουτσεκ, Αμάνι, Βρεμέα, Γκρόσου, Σεπτίν, Γιαρντάν, Σπαρτάρου.

Έτοιμος να κάνει πραγματικότητα το όνειρο μίας ολόκληρης πόλης είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στους ομίλους του Europa League. 

Έχοντας κατά νου τον συγκεκριμένο στόχο, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη - ύστερα από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μάιντς - υποδέχεται απόψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε, Μάσα, Ντε Μπλάσις.

Η 11άδα της Μακάμπι: Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Αλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι, Μίκα, Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ.

Παρακολουθείστε live τις αναμετρήσεις στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr