Μικροπρόβλημα με τον Γιώργο Πρίντεζη

Έμεινε εκτός της προπόνησης της Εθνικής στο Πο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο - Αμφίβολη η παρουσία του στο φιλικό με τη Σερβία

Με ένα απρόοπτο, που πάντως δεν προκαλεί ανησυχία, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής στο Πο, όπου βρίσκεται από την Τετάρτη εν όψει των πρώτων της φιλικών αγώνων για το Μουντομπάσκετ. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης προτιμήθηκε να μείνει… θεατής στην τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Η απουσία του ήταν προληπτική και δεν υπάρχει ιδιαίτερος πονοκέφαλος. Μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό της Παρασκευής με τη Σερβία (19:00, ΑΝΤ1) ή θα προστεθεί στο απουσιολόγιο δίπλα στα ονόματα των Καλάθη και Τσαϊρέλη που είναι τιμωρημένος και τραυματίας αντίστοιχα.

Πηγή:
sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr