Europa League: Σαράγιεβο-Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Περιστερίου από τον Νάστο στο 74΄ - Το πρώτο γκολ ο Φυτανίδης με κεφαλιά στο 11΄ - Ισοφάρισε ο Πουζίγκατσα στο 26΄ με σουτ που κόντραρε σε 2 σώματα, άλλαξε πορεία, πήγε στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα

Tελείως διαφορετικά είναι τα δεδομένα φέτος για τον… Ευρωπαίο Ατρόμητο, ο οποίος απόψε έχει το ρόλο του φαβορί στην έδρα της Σαράγιεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Βόσνιοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φοβίσουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει από σήμερα να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr

«Ήρθαμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν την υποτιμούμε, παρ' ότι μας έθεσαν φαβορί. Και η ισοπαλία πάντως θα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα μας ξενίσει καθόλου», ήταν το μήνυμα του έμπειρου τεχνικού των «κυανόλευκων» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο 62χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τον Ατρόμητο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στις τελευταίες προπονήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr