Μπέρδεμα με Καπίνο

Η Μάιντζ παρουσιάζεται να υπαναχώρησε στην αρχική συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό και το θέμα να βρίσκεται πλέον «στον αέρα»

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως υπάρχει σε ό, τι έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντζ. 

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η ομάδα της Μπουντεσλίγκα υπαναχώρησε στην αρχική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και αν δεν αλλάξει τη στάση της, η μεταγραφή θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο! Όλα αυτά την ημέρα που περιμέναμε την ανακοίνωση της μετακίνησης του Έλληνα γκολκίπερ. 

Από τον Παναθηναϊκό δεν λένε το παραμικρό και μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι Γερμανοί. Αν, πάντως, η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί, τότε ο νεαρός πορτιέρο θα πρέπει να είναι στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» την Τρίτη, καθώς τότε ολοκληρώνεται η άδειά του.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr