Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο στο ΣΕΦ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φωτογραφήθηκε με τον πατέρα των αδελφών Αγγελόπουλων, Κωνσταντίνο πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για άλλη μια φορά έδωσε το «παρών» στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φωτογραφήθηκε με πολλούς οπαδούς των ερυθρολεύκων οι οποίοι του έδωσαν τα συγχαρητήρια και για την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά. 

Ανάμεσα, σε αυτές ο Βαγγέλης Μαρινάκης φωτογραφήθηκε και με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο τον πατέρα των αδελφών Αγγελόπουλων, ο οποίος δεν λείπει από τα παιχνίδια της ομάδας. 



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr