Φευγάτος ο Σαλπιγγίδης

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, καθώς εκτός από τον ίδιο επιθυμεί και ο σύλλογος την αποχώρηση του. Τέλος η σεζόν για Κατσουράνη.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay». Ο παίκτης είναι απογοητευμένος με τα όσα άκουσε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την περασμένη Δευτέρα, όταν και μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν άφησε να γίνει η προπόνηση, βάζοντας τα κυρίως με τον 33χρονο επιθετικό και τον Κώστα Κατσουράνη. Ο «Σάλπι» θέλει να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα, ενώ το ίδιο επιθυμεί και ο σύλλογος, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που επιδιώξε ο ίδιος, όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. «Μίλησα μαζί του. Δεν ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε πως θα είναι η συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 42χρονος τεχνικός.


Διαβάστε περισσότερα στο:
www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr