Ο Ντελ Πιέρο... παίζει μπάλα και στο «Baywatch» της Αυστραλίας

Άφησε για λίγο το γήπεδο της Σίδνεϊ όπου αγωνίζεται και συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Bondi Rescue»

Έβγαλε τα ποδοσφαιρικά και έβαλε το μαγιό του ο διάσημος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Σίδνεϊ, στην Αυτραλία. 

Ο Ντελ Πιέρο συμμετείχε στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της σειράς «Bondi Rescue», το αντίστοιχο «Baywatch» της Αυστραλίας, που έγιναν βέβαια στην παραλία.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους που τώρα αγωνίζεται στη Σίδνεϊ, είχε ένα μικρό ρόλο στη σειρά, ενώ ανέρτησε ο ίδιος φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη σελίδα του. 

Η σειρά «Bondi Rescue» αφηγείται τις δραστηριότητες επιτήρησης και διάσωσης των ναυαγοσωστών που ασχολούνται καθημερινά στο Bondi Beach, τη διάσημη παραλία στα περίχωρα του Σίδνεϊ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr