Νέα νίκη για τον Εργοτέλη

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε ξανά και ουσιαστικά «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του με το 1-0 κόντρα στον «μπλεγμένο» Πλατανιά

Τρίτη σερί νίκη για τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα. Τρίτο σερί ματς που σκοράρει ο Διαμαντάκος!

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με δικό του πολύ όμορφο τέρμα στο 44’ οδήγησε το σύλλογο του Ηρακλείου σε νέα επιτυχία κόντρα στον Πλατανιά (1-0)!

Οι θριαμβευτές ανέβηκαν στους 30 βαθμούς και έχουν ήδη πάρει μεγάλη διαφορά «ασφαλείας» με τις ομάδες που υποβιβάζονται, την ώρα που η ομάδα του Αναστόπουλου παραμένει στους 22 και είναι πάνω στη «ζώνη» του μπαράζ!

Το ματς

Εμφανώς πιο κινητικός ήταν ο Πλατανιάς στα πρώτα λεπτά που είχε την πρώτη του «απόπειρα» για γκολ με τον Κατάι να κάνει όμορφη ενέργεια και το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ. Την ίδια ώρα ο Εργοτέλης δεν έδειχνε να πατάει καλά και οι Χανιώτες θα μπορούσαν να είχαν βάλει δύσκολα, αφού πέραν της υπεροχής, είχαν και κάποιες καλές κεφαλιές του Φαΐσκα –μετά από στημένα- όπου η μπάλα έφευγε... ξυστά απ’ το δοκάρι του Στοΐκοβιτς.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν τα πάνω τους μετά το ημίωρο. Και έδειξαν εν μέρει τα... δόντια τους, όταν ο Μπαντιμπανγκά στο 35’ έκανε εξαιρετικό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα απ’ το δοκάρι του Γιωργαλλίδη, ωστόσο το... μήνυμα πέρασε!

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr