Α1: Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, αφού το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για την τιμωρία της έδρας

Στο… κενό έπεσε η έφεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία της έδρας με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Άρη στο κλειστό της Πυλαίας.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε το σχετικό αίτημα, κάτι που σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. 

«Απορρίφθηκε η έφεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (16/2) θα γίνει οριστικά κεκλεισμένων θυρών» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ. 

Πηγή: sport-fm.gr

http://www.sport-fm.gr/article/xwris-kosmo-o-paok-me-olumpiako/749104
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr