Άρης, να… γουστάρεις

Εντυπωσιακός ο νεανικός Άρης του Βαγγέλη Αγγέλου, πέρασε με 66-58 από τη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ και απέδειξε πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχαία


Χωρίς ξένο, αλλά με πολλά ταλαντούχα παιδιά και αξιόλογους παίκτες με εμπειρία, ο Άρης κερδίζει τις εντυπώσεις. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το Κύπελλο, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πέρασε με 66-58 από τη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ για την πρεμιέρα της Α1. Πρώτος σκόρερ ο Μιχάλης Πελεκάνος με 15 πόντους, σημαντική συμβολή από τους μικρούς της ομάδας. 

Το ματς 

Ο Άρης πέτυχε τους πρώτους πέντε πόντους του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν και με ένα επί μέρους σκορ 10-2 πήραν το προβάδισμα (10-7), που έφτασε και στο +5 (14-9). Οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Γκίκα πέρασαν μπροστά (16-17), για να απαντήσουν οι Δραμινοί με έξι πόντους (22-17). Πελεκάνος και Μποχωρίδης βοήθησαν τον Άρη να τρέξει ένα σερί 9-0 (22-26), αλλά η συνέχεια ανήκε στις… άμυνες και τον Χρυσικόπουλο, ο οποίος με επτά πόντους οδήγησε τους γηπεδούχους με προβάδισμα πέντε πόντων στο ημίχρονο, 33-28. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr