Από ατσάλι ο Τζόκοβιτς!

Έδειξε για άλλη μια φορά στο κορτ γιατί είναι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο και πάει φουλ για την κούπα στο Γουίμπλεντον!


Μετά από ένα συγκλονιστικό και πολύ υψηλού επιπέδου ματς, ο 26χρονος Σέρβος λύγισε με 7-5, 4-6, 7-6(2), 6-7(6), 6-3 τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και πέρασε στον τελικό του βρετανικού Grand Slam.

Και χρειάστηκε 4 ώρες και 43 λεπτά για να το κάνει, αφού ο 24χρονος Αργεντινός πραγματοποίησε μοναδική εμφάνιση ως τον τελευταίο πόντο και θα μπορούσε κάλλιστα εκείνος να είχε πάρει το εισιτήριο.

Ο Νόλε, όμως, μίλησε στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, ανταποκρίθηκε σε όλες τις δυσκολίες και πάει για τον δεύτερο τίτλο του στο Λονδίνο.

Ο άνθρωπος είναι «φτιαγμένος» για τρόπαια!

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr